Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Afbeeldingen Windows 10-tablet Xiaomi gelekt

Geschreven door
Geplaatst op15 december 2016, 19:07 CategorieWindows

Het Chinese Xiaomi lijkt op korte termijn met een Windows 10-tablet te komen. Dit kunnen we opmaken uit diverse afbeeldingen die gelekt zijn. De tablet beschikt hoogstwaarschijnlijk over een Intel Core m3-processor en een 9.7-inch display.

Windows 10 tablet van Xiaomi

GizmoChina heeft diverse afbeeldingen online gezet van een nog onaangekondigde Windows 10-tablet van Xiaomi. De, naar alle waarschijnlijkheid, promotieafbeeldingen tonen een 9.7-inch tablet met een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels. De tablet draait op Windows 10-software, heeft een gewicht van 380 gram en is zo’n 6,1 millimeter dun.

xiaomi-mi-pad-3-1

Onder de motorkap van de tablet zien we een Intel Core m3-7Y30-processor terug, vergezeld door 8GB aan werkgeheugen en 128GB of 256GB aan opslaggeheugen. Ook is het toestel voorzien van een usb type-c-poort, een 8.290mAh accu, een 8 megapixel camera aan de voorzijde en een 16 megapixel camera aan de achterzijde. Xiaomi geeft de mogelijkheid een keyboardcover bij de tablet aan te schaffen.

Volgens de bron van de afbeeldingen wordt de tablet waarschijnlijk als de Mi Pad 3 uitgebracht en vindt de officiële introductie op 30 december plaats. Omgerekend zou het 128GB-model 275 euro kosten en zou het 256GB-model voor 315 euro over de toonbank gaan. Eerder bracht Xiaomi al de Mi Pad 2 uit, een tablet die zowel met Android als met Windows te koop was. Of de nieuwe generatie ook met Android uitgebracht wordt is nog niet duidelijk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.