Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

AmpMe laat gebruikers nu ook bluetooth-speakers synchroniseren

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2016, 10:32 CategorieAndroid

De app AmpMe, nu beschikbaar voor Android en iOS, laat gebruikers voortaan ook bluetooth-speakers aan elkaar koppelen. Voorheen konden gebruikers al de smartphones en tablets met elkaar laten communiceren voor het verdelen van de muziek.

AmpMe werkt nu ook met bluetooth-speakers

Met AmpMe kun je dezelfde muziek over meerdere Android- en iOS-apparaten afspelen. Je hebt daarvoor geen werkende internet- of Bluetooth-verbinding nodig. Ook dienen alle apparaten te beschikken over de app. Nu gaan de makers een stapje verder: gebruikers kunnen die muziek namelijk ook over verschillende bluetooth-speakers afspelen, wat de ervaring van de muziek er op vooruit moet brengen. Een iemand is de host, die de muziek onder zijn of haar vrienden kan verdelen. Er is overigens geen limiet op het aantal speakers.

Het enige limiet dat er wel is, is dat je maar één bluetooth-speaker per apparaat kunt koppelen. Het team achter deze app vertelt dat ze de top honderd bluetooth-speakers op Amazon hebben gekocht en die allemaal aan elkaar gekoppeld hebben. Dus in theorie zou je elke smartphone of tablet in combinatie met elke bluetooth-speaker moeten kunnen gebruiken. Voorlopig is de applicatie ook nog gratis te downloaden of te gebruiken, maar dat zal niet altijd zo zijn. In de toekomst worden er mogelijk advertenties toegevoegd aan de applicatie.

  • AmpMe
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.