Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple AirPods toch al te koop, worden 20 december geleverd

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2016, 15:30 CategorieAccessoires

De Apple AirPods zijn toch al te koop, ook in Nederland. Als je nu besteld, dan worden de oordoppen dinsdag 20 december geleverd. De draadloze oordopjes kosten 179 euro en worden in een speciaal doosje geleverd, waarmee je ze op kunt laden.

Apple AirPods te koop in Nederland

De Apple AirPods zijn vanaf nu te koop, nadat de draadloze oordoppen eerder waren uitgesteld. Aanvankelijk zouden de dopjes in oktober verkrijgbaar zijn, maar dat bleek niet het geval. De oordoppen zijn nu te koop vanaf de website van Apple en kosten 179 euro. Voor die prijs krijg je er ook het doosje bij waarmee je de oordopjes onderweg kunt opladen. Helaas is op moment van schrijven nog niet bekend waarom Apple uiteindelijk de AirPods uitstelde — maar voor veel Apple-fans is het al goed om te weten dat ze nu in elk geval te koop zijn.

De Apple AirPods zijn belangrijk voor de iPhone 7 Plus, omdat dat apparaat zonder koptelefoonaansluiting geleverd wordt. Ze zien er ongeveer hetzelfde uit als de EarPods van Apple, maar werken dus via bluetooth en de speciale W1-chip die Apple zelf ontwikkeld heeft. Je zou er zo’n vijf uur per keer mee kunnen luisteren en nadat ze leeg zijn, kunnen opladen in het meegeleverde doosje (die de oordoppen ruim vier keer volledig kan opladen onderweg). Wanneer je de AirPods nu bestelt, dan worden ze waarschijnlijk op 20 december geleverd.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.