Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple AirPods verschijnen later door synchronisatieprobleem’

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2016, 9:07 CategorieAccessoires

De Apple AirPods verschijnen later op de markt, omdat Apple tegen een probleem zou zijn aangelopen wat de synchronisatie betreft. Ook zou het bedrijf nog geen oplossingen hebben voor twee andere situaties die zich zouden kunnen voordoen.

Synchronisatieprobleem voor Apple AirPods – gerucht

Bronnen die bekend zijn met de productie van de Apple AirPods, melden aan The Wall Street Journal dat Apple tegen enkele problemen aangelopen is. Zo zou er een synchronisatieprobleem zou ontstaan. Anders dan bij andere draadloze oordoppen wil Apple namelijk dat niet één, maar allebei de dopjes zijn verbonden via bluetooth. Normaal gesproken koppel je één oordop aan je tablet of smartphone, die het signaal vervolgens doorstuurt naar de andere dop. Door een synchronisatiefout zou de muziek niet gelijk lopen op beide oordoppen.

Ook zou het zo zijn dat Apple nog geen oplossingen heeft bedacht voor twee andere problemen. Wat gebeurt er namelijk wanneer de drager een oordop kwijtraakt of wanneer de accu van één van de twee oordoppen leeg is? Deze problemen zouden ervoor hebben gezorgd dat de doppen dus zijn uitgesteld. De Apple AirPods zijn in oktober, naast de iPhone 7 Plus, aangekondigd en zouden voor het einde van 2016 worden uitgebracht. Volgens nieuwe geruchten zouden de draadloze accessoires in januari worden uitgebracht.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.