Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple geeft tweede publieke bèta van iOS 10.2.1 vrij voor iedereen

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2016, 10:07 CategorieiPad

Apple heeft op woensdagavond de tweede publieke bèta van iOS 10.2.1 vrijgegeven voor iedereen die zich heeft aangemeld voor het bètaprogramma. Het lijkt er niet op dat de fabrikant nieuwe features introduceert met deze update, het gaat om prestatieverbeteringen.

Download de bèta van iOS 10.2.1

Sinds woensdagavond is het mogelijk de nieuwe bèta voor de nieuwste versie van het iOS-besturingssysteem te downloaden voor de onderstaande iPhones en iPads. Omdat het hier om een kleine update gaat, iOS 10.2.1, zijn er geen grote, nieuwe features toegevoegd aan het systeem. Het gaat hier voornamelijk om bugfixes en prestatieverbeteringen, dingen die je misschien niet snel zal merken.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let wel op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later wordt iOS 10.2.1 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden. Wanneer 10.2.1 precies zal verschijnen voor iedereen, heeft Apple helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.