Apple lanceert derde bèta van iOS 10.2 in korte tijd

08 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
iOS-10

Apple heeft in een rap tempo drie publieke bèta's van iOS 10.2 uitgebracht. In totaal komen we nu op zeven publieke bèta's. Deze week verscheen er al eerder een bèta voor die testers, terwijl we vlak daarvoor ook al een bèta hadden ontvangen.

Zevende bèta van iOS 10.2

Apple heeft woensdagavond alweer de zevende bèta uitgebracht voor zowel ontwikkelaars als publieke testers. Dit is de derde bèta in korte tijd: eerder deze week ontvangen we al de zesde bèta, terwijl we vlak daarvoor nog de vijfde hadden ontvangen. Mogelijk betekent dit dat iedereen binnenkort de software kan downloaden, aangezien het erop lijkt dat Apple de puntjes op de i zet.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let wel op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later dit jaar wordt iOS 10.2 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

Voor meer informatie over de iPhone 7 Plus, kun je terecht op onze productpagina van de phablet. Hier lees je wat de grootste verschillen zijn tussen de 7 Plus en de iPhone 6S Plus.

Reacties (0)