Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple lanceert zesde beta van iOS 10.2 voor publieke bètatesters

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2016, 8:11 CategorieiPad

Apple heeft op maandagavond alweer de zesde bèta van iOS 10.2 vrijgegeven, zowel voor developers als de publieke bètatesters. De verwachting is dat de reguliere versie van de software-update deze maand voor iedereen verschijnt.

Download zesde bèta iOS 10.2

Apple heeft maandagavond Nederlandse tijd de zesde bèta vrijgegeven van iOS 10.2. De bèta is nu te downloaden voor zowel ontwikkelaars als publieke bètatesters en brengt een aantal dingen met zich mee, ook al gaat het om weinig nieuwe dingen in vergelijking met de vorige bèta. De update introduceert onder meer nieuwe emoji, zoals het clownsgezicht, de selfie, de uil, een pannenkoek en nog veel meer. Ook zijn er meer achtergronden (voor iPhone 7/7 Plus) beschikbaar, evenals extra opties voor de muziekspeler en de berichtendienst iMessage.

Aanmelden voor de bèta kan hier. Maar let wel op, want dat neemt wel risico’s met zich mee. Bèta-software is vaak niet stabiel en kan dus voor problemen zorgen op je apparaat. Later dit jaar wordt iOS 10.2 officieel gelanceerd voor iedereen. De onderstaande iOS-apparaten kunnen de nieuwe versie van het besturingssysteem downloaden.

Voor meer informatie over de iPhone 7 Plus, kun je terecht op onze productpagina van de phablet. Hier lees je wat de grootste verschillen zijn tussen de 7 Plus en de iPhone 6S Plus.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.