Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus Zenfone 3 Zoom belooft drie geweldige camera’s te krijgen

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2016, 12:46 CategorieAndroid

Asus heeft een nieuwe phablet in de pijplijn die geheel gericht is op de fotografie. Deze Asus Zenfone 3 Zoom is onlangs aan het licht gekomen via een bluetoothcertificatie. Ook de Chinese TENAA heeft inmiddels renders gepubliceerd.

Drie camera’s met flinke resolutie

De nieuwe phablet krijgt volgens bronnen van de Italiaanse site Notebookitalia twee camera’s aan de achterkant met resoluties van 12,2 en 13 megapixel. Aan de voorkant krijgt de frontcamera een resolutie van eveneens 13 megapixel.

Nadere informatie over de camerasensoren is er nog niet. Uit deze configuratie kunnen we afleiden dat de Zenfone 3 Zoom is gericht op uitzonderlijke fotografische mogelijkheden. Een dubbele camera op de achterkant wijst meestal op de mogelijkheid om foto’s met details en diepte te maken. Te vergelijken met de mogelijkheden van een (digitale) spiegelreflexcamera. Ook ligt het voor de hand dat de camerasoftware zaken als kleurverbetering en meer instellingen dan gebruikelijk zal bieden.

Midrange processor

De Zenfone 3 Zoom krijgt verder midrange specificaties. Een 5,5-inch Amoled scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit scherm zou licht afbuigen aan de randen. Voorts zit er een achtkernige Qualcomm Snapdragon 625-processor in. Er is sprake van een erg grote batterij, die voor 5000 mAh aan stroom levert.

De Chinese telecomwaakhond TENAA meldt dat het gaat om typenummer ASUS_Z01HDA. Het  handelt om een lte-toestel. Verdere informatie is er niet. Gezien het feit dat er een midrange processor in wordt gestopt, zal het toestel waarschijnlijk niet al te duur worden.

  • Delen:
Asus Zenfone Zoom S
Asus Zenfone Zoom S
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.