Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #38

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer BBC Earth Colouring.

NYTimes – Crossword

Puzzelen is en blijft een prettig tijdverdrijf. Vooral omdat het je hersenen bezighoudt en je er soms nog wat van opsteekt ook. Kruiswoordpuzzels zijn al jaren populaire in boeken- en appvorm en de kruiswoordpuzzels van de New York Times zijn inmiddels wereldberoemd. Die puzzels zijn al even te vinden op iOS, maar nu ook te spelen op de Android. En ja, alle woorden zijn in dit geval in het Engels, maar dat kan voor de doorgewinterde kruiswoordpuzzelaar juist voor dat beetje extra uitdaging zorgen – en je leert er nog wat van.

nytimes-crossword

NYTimes – Crossword is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • NYTimes - Crossword

BBC Earth Colouring

Om de release van BBC Earth II te vieren, heeft de British Broadcasting Corporation een app vrijgegeven waarin gebruikers de dieren uit de serie zelf kunnen inkleuren. Binnen de app vind je scenes uit de televisieserie (die nu te bewonderen is in Ultra HD), evenals de informatie over die dieren of omgevingen. Hoewel de app gratis te downloaden is, zul je wel extra geld moeten betalen voor nieuwe tekeningen, waardoor de kosten al snel hoog kunnen oplopen – misschien zelfs meer dan met een traditioneel kleurboek vaak het geval is.

bbc-earth-colouring

BBC Earth Colouring is gratis te downloaden uit Google Play en de App Store, maar bevat wel digitale aankopen.

Christmas Free Live Wallpaper

De kerstdagen komen eraan, dus maakt iedereen zich klaar voor een paar weken vol lichtjes, bomen, cadeautjes, lekker eten en gezelligheid. Dat laatste kun je nu ook alvast realiseren door alvast helemaal in de kerstsfeer te komen met de Christmas Free Live Wallpaper-app. Ieder jaar komen er van dit soort apps uit, met de een die nog flitsend is dan de andere — maar dit lijkt toch echt de flitsendste te zijn. Je krijgt één geanimeerde achtergrond cadeau. Wil je een andere, zoals je in de onderstaande video kunt zien, dan zul je daarvoor geld moeten betalen.

Christmas Free Live Wallpaper is gratis te downloaden uit Google Play, maar bevat wel digitale aankopen.

  • Christmas Live Free Wallpaper

Hill Climb Racing 2

Vier jaar na de release van de eerste Hill Climb Racing-game is nu het vervolg beschikbaar, in de vorm van Hill Climb Racing 2. Je bestuurt de racegame met de gas- en rempedalen aan de onderkant van het scherm en moet meer dan dertig levels uitspelen. In de toekomst worden er wel meer levels toegevoegd. Hoe beter je presteert, hoe meer muntjes je ontvangt. En hoe meer muntjes je hebt, hoe meer auto’s en onderdelen je kunt aanschaffen, voor nog betere prestaties. Naast een eindeloze modus, is er ook een modus voor online multiplayer.

Hill Climb Racing is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store, maar bevat wel digitale aankopen.

  • Hill Climb Racing 2

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.