Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #41

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2016, 10:15 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer RollerCoaster Tycoon.

Gfycat Loops

Ben je op zoek naar een manier waarop je een gif’je kan maken op jouw smartphone of tablet? Dan is Gfycat Loops de ideale app voor op jouw mobiele apparaat. Door gebruik te maken van deze applicatie kun je zelf gif’jes maken en de linkjes daarvan delen op bijvoorbeeld social media. Of je voor jouw gif eigen beelden wilt gebruiken of afbeeldingen die je al in jouw galerij had staan, mag je helemaal zelf bepalen.

gfycat-loops

Gfycat Loops is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Gfycat Loops

RollerCoaster Tycoon

Voor deze app moet weliswaar betaald worden, maar hij mag wat ons betreft toch zeker niet ontbreken in dit artikel. We hebben het over RollerCoaster Tycoon Classic voor zowel Android als iOS. Het spel dat je weer terugbrengt naar de goede oude tijd waarin je jouw eigen pretpark kon bouwen en jouw klanten tevreden moest houden. De game is nu dus ook op smartphones en tablets te spelen.

rollercoaster-tycoon

RollerCoaster Tycoon is voor €5,99 te downloaden uit de App Store en voor €6,99 uit Google Play.

  • RollerCoaster Tycoon

Schiphol

Mocht je vaak gebruikmaken van een vliegtuig, dan is de kans waarschijnlijk ook groot dat je de Schiphol-app zo nu en dan raadpleegt. De app is voorzien van een grote update en daarin heeft hij onder andere een vernieuwd design meegekregen. De app maakt het makkelijker om een vlucht te zoeken. Ook kun je rekenen op de nodige informatie om jouw vlucht prima te laten verlopen.

schiphol

Schiphol is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Schiphol

Kleurboek voor mij & Mandala

Ben jij een gigantische tekenfan? Dan kun je voortaan ook op jouw smartphone of tablet aan de slag met een kleurboek. In de app Kleurboek voor mij & Mandala vind je een groot aantal verschillende kleurpagina’s terug. Van Disney-prinsessen tot dieren, het komt allemaal voorbij in dit kleurboek. De app is aanvankelijk gratis, maar om alle functies te kunnen gebruiken, zal er betaald moeten worden.

kleurboek-voor-mij-mandala

Kleurboek voor mij & Mandala is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Kleurboek voor mij & Mandala

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.