Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #39

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer PlayStation Communities.

Bear

Als je op zoek bent naar een envoudige, maar toch mooi ogende schrijfapplicatie, dan is Bear een app om aan te raden. De applicatie is alleen beschikbaar voor iOS. Een voordeel van de app is dat je voor je tekst kunt zien van welke tekstgrootte je gebruik hebt gemaakt. Ook kun je gebruikmaken van hashtags, zodat je artikelen snel terug kunt vinden.

bear

Bear is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Bear

PlayStation Communities

Sony heeft een gloednieuwe applicatie gelanceerd voor zowel Android- als iOS-toestellen. Het gaat om PlayStation Communities. De app zorgt ervoor dat je ook terwijl je niet aan het games bent gewoon in contact kunt blijven met je vrienden op PlayStation Network. De app is als een soort forum voor PSN-leden. Zo kunnen gebruikers elkaar onder andere vragen om tips voor de spellen die zij spelen.

PlayStation Communities is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • PlayStation Communities

InboxZero

Heb jij er nogal moeite mee om jouw mailbox netjes en geordend te houden? Dan is InboxZero een aanrader. Met de app wordt het mogelijk om e-mails te lezen in conversatie-vorm. Volgens de makers ga je op deze manier een stuk sneller door je mailbox heen en mis je voortaan geen enkele belangrijke e-mail meer.

inboxzero

InboxZero is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • InboxZero

AlarmMon

Ben je jouw oude, saaie wekker inmiddels meer dan zat? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou gevonden. AlarmMon is een wekker die jou pas met rust laat als je een spel hebt gespeeld. Snoozen zit er dus niet meer in met deze wekker. Het alarm blijft je gewoon storen. En dat zit dan ook nog eens in een vriendelijke app verwerkt.

alarmmon

AlarmMon is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • AlarmMon

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.