Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #40

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2016, 13:41 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Super Mario Run.

Super Mario Run

De app waarvan je ongetwijfeld al verwacht had dat je hem tegen zou komen in dit artikel, Super Mario Run. Het gloednieuwe spelletje van Nintendo met Mario in de hoofdrol is gratis te downloaden voor iPhone en iPads. Later komt er ook nog een Android-uitvoering. In het spel moet je met Mario de muntjes verzamelen, vijanden verslaan en springen om obstakels te ontwijken. Als je toegang wilt tot het hele spel, moet er eenmalig €9,99 betaald worden.

super-mario-run-screenshots

Super Mario Run is nu gratis te downloaden uit de App Store.

  • Super Mario Run

Gboard

Nadat gebruikers van iOS-apparaten al langere tijd konden genieten van Gboard, is het speciale toetsenbord van Google nu ook beschikbaar voor Android-gebruikers. Het toetsenbord zorgt ervoor dat je direct vanuit je Google Toetsenbord een zoekopdracht kunt starten. Ook is er in het toetsenbord een zoekfunctie voor emoji’s ingebouwd.

google-gboard-ios

Gboard is nu gratis te downloaden uit Google Play.

  • Gboard

Stash

Regelmatig komen wij op internet via onze smartphone artikelen of video’s tegen die we later graag nog eens terug zouden lezen of bekijken. Op de één of andere manier zijn we ze dan echter altijd kwijt en dus zijn we zo blij met de applicatie Stash. Zodra je een artikel aan het lezen bent of een video aan het bekijken bent, kun je in het menu aangeven dat je het artikel naar Stash wil sturen. De app zorgt vervolgens de artikelen bij artikelen komen, video’s bij video’s, etc. Vanaf dat moment kun je de artikelen dus altijd terugvinden.

Stash is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Stash

Amazon Prime Video

Amazon lanceerde afgelopen week zijn streamingdienst in Nederland en sindsdien is het ook hier mogelijk om te genieten van het aanbod van Prime Video. Een werkende app is daarbij ook handig en gelukkig is die ook direct verschenen. Dus kun jij geen genoeg krijgen van series als The Man in the High Castle, Mozart in the Jungle en The Grand Tour, dan is deze applicatie zeker een aanrader.

amazon-video

Amazon Prime Video is nu gratis te downloaden uit Google Play en de App Store.

  • Amazon Prime Video

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.