Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De beste nieuwe apps voor je tablet en smartphone #42

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2016, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je iPad, Windows of Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw tablet of smartphone. Deze week onder meer Angry Birds Blast.

Momento

Ben je op zoek naar een applicatie waarmee het mogelijk is om gif’jes te creëren vanaf jouw iPhone of iPad? Dan is Momento een app om eens uit te proberen. Met die applicatie kun je van jouw foto’s en video’s zeer eenvoudig gif’jes maken. Daarbij kun je onder andere de helderheid en de snelheid instellen. Momento is een gratis app, maar heeft wel de nodige in app-aankopen om van alle functies te kunnen genieten.

momento-gifs

Momento is gratis te downloaden uit de App Store.

  • Momento

Angry Birds Blast

Angry Birds is al jarenlang mateloos populair en inmiddels is gamemaker Rovio terug met een nieuwe uitvoering. Het gaat om Angry Birds Blast!, waarin het de bedoeling is dat je drie dezelfde kleuren ballonnen op een rij zet. Een soort Candy Crush Saga of Bejeweled, maar dan met de populaire vogeltjes uit Angry Birds. In onderstaande video zie je hoe het eraan toe kan gaan in Angry Birds Blast.

Angry Birds Blast is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play.

  • Angry Birds Blast

All-in-One Calculator

Iedere smartphone beschikt anno 2016 weliswaar over een rekenmachine, maar niet alle rekenmachines zijn even uitgebreid. De All-in-One Calculator is dat wel. De uitgebreide rekenmachine ziet er weliswaar overzichtelijk uit, maar hij heeft toch enorm veel functies. Zo kun je onder andere rekenen met verschillende eenheden en dat allemaal binnen één en dezelfde app.

All-in-One Calculator is gratis te downloaden uit Google Play.

  • All-in-One Calculator

Kubik

De laatste app die we deze week behandelen, is Kubik. De applicatie zou je kunnen vergelijken met Tetris, alleen dan een 3D-uitvoering daarvan. Niet alleen dat is anders. Het gaat er ook anders aan toe als je jouw blokje wilt laten draaien. Niet het blokje draait namelijk, maar het gehele platform. Slaag jij erin om zoveel mogelijk blokjes op de goede plek neer te zetten?

Kubik is gratis te downloaden uit de App Store Google Play.

  • Kubik

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.