Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Dubieuze video laat ‘Jet White’-versie van iPhone 7 Plus zien’

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2016, 9:21 CategorieiPhone

Er is een dubieuze video opgedoken waarin we mogelijk de ‘Jet White’-versie van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te zien krijgen. Over deze versie van de smartphone bestaan al weken geruchten, maar Apple heeft de kleur tot op heden nog niet bevestigd.

iPhone 7 Plus in de kleur ‘Jet White’

Sinds november bestaat het gerucht dat de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus ook worden aangekondigd in een speciale witte kleur, door het internet omgedoopt tot ‘Jet White‘. Tot op heden heeft het bedrijf uit Cupertino nog helemaal niets over deze variant gezegd, dus kunnen we ook nog niet met zekerheid stellen dat die er aan zit te komen. Maar dat weerhoudt het internet er niet van alsnog met een video op de proppen te komen waarin het vermeende toestel te zien is. Het is een dubieuze video, dus mogelijk een eerste indruk van het toestel geeft.

In de video zien we beide versies van de iPhone. Op de Plus is het Apple-logo te zien, terwijl die op het kleinere formaat afwezig is. Dat kan misschien aanduiden dat het gerucht nep is. Het zou bijvoorbeeld ook nog kunnen dat de omhulsels van de iPhones zijn verwisseld voor witte varianten, die je gewoon op het internet kunt kopen. Maar mocht er inderdaad een ‘Jet White’-versie van de iPhone 7 Plus worden gelanceerd, dan is de kans groot dat de iPhone er dan uit komt te zien zoals de toestellen in de bovenstaande video.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.