Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Evie Launcher voorzien van features uit de Pixel Launcher

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2016, 9:47 CategorieAndroid

De redelijke nieuwe Evie Launcher is voorzien van een update die functies uit de populaire Pixel Launcher toegevoegd heeft. Zo kunnen gebruikers nu aan de onderkant van het thuisscherm omhoog vegen om de applade op te roepen.

Download de update voor de Evie Launcher

De Evie Launcher is in korte tijd uitgegroeid tot een populaire launcher binnen de Android-gemeenschap. Maar toen de Pixel Launcher op het internet terechtkwam, schakelden veel gebruikers toch over op die gelekte software. Veel launchers hebben inmiddels functies overgenomen uit de launcher die we aantreffen op de Pixel en Pixel XL van Google (en HTC), waaronder Action Launcher 3 en de Nova Launcher. Nu kunnen gebruikers van de Evie Launcher ook omhoog vegen om de applade aan te spreken, bijvoorbeeld.

Ook is het in de 2.0-versie mogelijk aan te geven dat je de apps wederom in een rasterweergave gepresenteerd krijgt, in plaats van een lijst. Daarnaast tref je de opties voor de instellingen en de widgets aan waar je ze ook bij de Pixel Launcher aantreft: je kunt op een leeg stuk op het thuisscherm drukken om dat menu op te roepen. Ook is er ondersteuning voor live achtergronden (die kunnen bewegen) en kan de launcher later zien hoeveel ongelezen berichten je hebt (werkt met het gros van de apps). De nieuwe versie is nu in Google Play te vinden.

  • Evie Launcher
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.