Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Five Nights at Freddy’s Sister Location uitgebracht voor Android

Geschreven door
Geplaatst op26 december 2016, 9:15 CategorieApplicaties

Android-gebruikers kunnen vanaf nu de game Five Nights at Freddy’s Sister Location downloaden op hun smartphone of tablet. Dit is het vijfde deel in de populaire horrorreeks van Five Nights at Freddy’s.

Download Sister Location voor Android

Android-gebruikers kunnen vanaf nu het vijfde deel binnen de Five Nights at Freddy’s-serie downloaden, genaamd Sister Location. Het spel brengt nieuwe personages en omgevingen met zich mee, maar leunt nog altijd op de schrikmomenten van de andere delen binnen deze welbekende horrorreeks. Het spel kost eenmalig 3,49 euro en bevat verder geen advertenties on digitale aankopen. Om het spel te kunnen spelen, dien je tenminste Android 2.3 of hoger te hebben geïnstalleerd. De ruimte die de game inneemt, verschilt per apparaat.

Sister Location speelt zich af in Circus Baby’s Pizza World. Deze mobiele versie beschikt over alle vijf de nachten die eerder ook beschikbaar zijn gemaakt voor pc. Ook krijg je toegang tot de Custom Night en de Baby “death” Mini-Game. In het menu voor extra’s tref je overigens de verschillende eindes aan. In het spel kruip je in de huid van een technicus die de nachtdiensten draait in Circus Baby’s Pizza World. Je moet door nauwe gangen kruipen en de problemen oplossen die zich voordoen. Ook is de werkgever niet aansprakelijk voor de geleden schade…

  • Sister Location
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.