Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fotoapplicaties van Google hebben updates gekregen

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2016, 9:28 CategorieAndroid

De fotoapplicaties van Google, Google Photos en Snapseed, zijn voorzien van updates, die een aantal handige functies met zich meebrengen. Zo kunnen Snapseed-gebruikers voortaan hun foto’s exporteren naar een sd-kaart.

Fotoapplicaties van Google: download de updates

Twee fotoapplicaties van Google hebben updates ontvangen. De geavanceerde fotobewerkingsapplicatie Snapseed laat gebruikers op Android voortaan hun foto’s exporteren naar een specifieke plek, die ze zelf kunnen uitkiezen. Eén van die plekken is de sd-kaart die mogelijk in je smartphone of tablet zit. Met de tool Perspective is het mogelijk de foto’s zowel horizontaal als verticaal te bewerken. Deze functie is terug van weggeweest. Op iOS en Android kunnen gebruikers nu meer met de teksten en filters voor gezichten doen.

Ook Google Photos is van een update voorzien. De zoekmachinegigant meldt dat deze update ervoor zorgt dat gebruikers toegang krijgen tot een nieuwe grid view, waardoor foto’s bewerken een stuk gemakkelijker moet worden. Ook zouden er een hoop verbeteringen onder de motorkap zijn gedaan. Wil je de update voor Google Photos binnenhalen, check dan even of je al versie 2.6 op je Android- of iOS-apparaat hebt staan. Is dat het geval, dan beschik je al over de nieuwste versie. Voor Snapseed geldt dat je versie 2.14 moet hebben.

  • Snapseed
  • FotoScan van Google
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.