Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dit zijn de games die Sony wil uitbrengen voor mobiele apparaten

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2016, 13:07 CategorieGaming

Sony heeft bekendgemaakt welke titels de onlangs opgezette studio FowardWorks zal gaan maken voor tablets en smartphones. Het gaat in elk geval om een aantal titels die gebaseerd zijn op de bekende PlayStation-franchises, zoals Hot Shots Golf en Parappa the Rapper.

Games van Sony voor mobiele apparaten

In maart kondigde Sony aan games voor mobiele apparaten uit te willen brengen. Hiervoor heeft de consumentenelektronicafabrikant een nieuwe studio opgericht, namelijk ForwardWorks. Vandaag maken de bedrijven bekend welke titels naar smartphones en tablets kunnen komen. Het gaat in elk geval om een aantal titels die gebaseerd zijn op de bekende PlayStation-franchises, zoals Hot Shots Golf en Parappa the Rapper. Maar ook Wild Arms, Arc the Lad en What Did I Do to Deserve This, My Lord? worden genoemd als projecten.

En dan hebben we nog twee Japanse namen waar we nu nog niet zo veel mee kunnen (Doko Demo Issho en Boku no Natsuyasumi), evenals projecten die worden opgezet met Square Enix (onbekende game) en Nippon Ichi Software (die de Disgaea- en Yomawari-franchises in handen heeft). Daarnaast werkt de studio nog aan een spel dat kan communiceren met speelkaarten, op basis van het populaire Yo-Kai Watch. De games zullen eerst in Japan verschijnen (daar ligt ook met name de focus). Onduidelijk is of de spellen naar Europa komen.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.