Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google begint met uitrol van Android 7.1.1 voor Nexus en Pixel

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 20:57 CategorieAndroid

Google is op maandagavond begonnen met het uitrollen van de volgende grote software-upgrade voor Android, namelijk Android 7.1.1 Nougat. De software wordt uitgerold naar zowel de nieuwe Pixel- als de oudere Nexus-apparaten.

Download Android 7.1.1

Google is begonnen met het uitrollen van Android 7.1.1 Nougat voor nieuwe Pixel- en oudere Nexus-apparaten. Je kunt de factory images hier downloaden en de OTA-bestanden via deze link. Maar let wel op: doe dit alleen als je precies weet wat je doet, want het kan goed misgaan. Android 7.1 bevat een hoop nieuwe functies. Sommige features zijn alleen beschikbaar voor de Pixel-smartphones. Wil je alles lezen over de software-upgraden, dan kun je terecht in ons uitgebreide achtergrondartikel. Daar tref je alle verschillen aan voor de apparaten.

De software is beschikbaar voor de volgende toestellen:

Mocht je onderdeel zijn van het Android Beta-programma, dan kun je de update iets sneller verwachten dan de rest van de Android-gebruikers. Wanneer de update precies zal verschijnen, is helaas onbekend. Maar deze maand zal de update aankomen bij de bovengenoemde smartphones, phablets en tablets. Heb je dus één van deze apparaten, houd dan je notificaties in de gaten.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Google Nexus 6P
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.