Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google brengt beveiligingsupdate voor december uit

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2016, 8:40 CategorieAndroid

Google heeft de beveiligingsupdate voor december uitgebracht. De update wordt nu uitgerold naar alle Nexus- en Pixel-apparaten. Heb je een Nexus thuis en weet je niet zeker of je de update al ontvangen hebt, dan kun je dat heel gemakkelijk zelf checken.

Beveiligingsupdate december

Google heeft laten weten dat er nu een update uitgerold wordt voor Nexus- en Pixel-apparaten. Het betreft niet alleen de Android 7.1.1-update die al eerder deze week verscheen, maar nu ook de beveiligingsupdate die het bedrijf maandelijks uitbrengt. Mocht je willen checken of je de update al hebt ontvangen of niet, dan kun je dat met een paar simpele stappen doen. Ga naar de app-lade (of trek het snelle menu omlaag) en druk op het tandwielicoontje. Daar vind je alle instellingen. Scrol nu naar beneden tot je bij Over de telefoon / tablet bent.

Wanneer je nu nogmaals een klein beetje naar beneden scrolt, dan tref je in beeld het beveiligingsniveau aan. Wanneer daar nu nog 5 november 2016 staat, dan moet je nog even wachten. Staat er al 5 december 2016, dan weet je zeker dat je de nieuwste updates ontvangen hebt. Meestal duurt het een paar dagen tot een week voordat de update bij iedereen is aangekomen. Deze update brengt een aantal oplossingen met zich mee voor problemen die zich voordoen met onder meer enkele drivers en de kern van Android.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.