Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Contacten ontvangt Suggesties en betere tabletinterface

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2016, 9:45 CategorieAndroid

Google heeft een nieuwe versie uitgebracht van Google Contacten, die nu te downloaden is voor je Android-smartphone of -tablet. De update brengt de optie Suggesties met zich mee en presenteert een iets betere tabletinterface.

Download de update voor Google Contacten

Google heeft dit weekend een nieuwe versie van Google Contacten uitgebracht. Het gaat om versie 1.6, die een ietwat betere tabletinterface met zich meebrengt. De menu’s ogen net wat beter op een tablet dan voorheen. Dat moet het navigeren door het menu versoepelen. Zo kun je bijvoorbeeld navigeren naar de nieuwe pagina Suggesties. Dit is als het ware een verbeterde versie van de pagina waar je voorheen je dubbele contacten kon samenvoegen. Die functie bestaat nog steeds, maar is nu uitgebreid met een andere mogelijkheid.

De Contacten-applicatie kan voortaan namelijk ook nieuwe contacten aanbevelen op basis van de mensen of bedrijven die je hebt gebeld. Het icoontje van de app heeft ook een kleine update gekregen. Naast het feit dat de blauwe achtergrondkleur nu net even iets meer donkerblauw gemaakt is, is het icoontje nu ook op alle smartphones en tablets rond. Voorheen was dit alleen op de Pixel-smartphones het geval. Verder heeft Google de optie contacten importen en exporteren uit elkaar gehaald en vind je nu meer opties in het menu van de app.

  • Delen:
Asus ZenPad 3S 10
Asus ZenPad 3S 10
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.