Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Nexus 6 ontvangt Android 7.1.1 Nougat in januari

Geschreven door
Geplaatst op28 december 2016, 9:03 CategorieAndroid

Google maakt bekend dat de Google Nexus 6 in januari de update naar Android 7.1.1 Nougat zal gaan krijgen. Eerder kreeg het toestel al de update naar de 7.0-versie van Android. Nu weten we ook waarom het updaten op zich laat wachten.

Android 7.1.1 voor Nexus 6

De Google Nexus 6 is het oudste apparaat van Google dat de update naar Android 7.0 heeft mogen ontvangen. Maar hoe zit dat nu precies met 7.1.1 Nougat? Die update is nog onderweg, laat Google weten in een reactie, en zal in januari worden uitgebracht voor het toestel. De zoekmachinegigant laat ook meteen weten waarom de update zo lang op zich heeft laten wachten. Er was op het laatste moment een bug ontdekt die ervoor zorgde dat het toestel niet lekker liep met de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem.

Android 7.1 bevat een hoop nieuwe functies. Sommige features zijn alleen beschikbaar voor de Pixel-smartphones. Wil je alles lezen over de software-upgraden, dan kun je terecht in ons uitgebreide achtergrondartikel. Daar tref je alle verschillen aan voor de apparaten.

De software is beschikbaar voor de volgende toestellen:

Het gros van de toestellen heeft de update inmiddels ontvangen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.