Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel XL vertoont cameraproblemen op sommige modellen

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2016, 8:39 CategorieAndroid

Sommige modellen van de Google Pixel XL vertonen problemen met de camera. Foto’s maken kan daardoor soms helemaal niet, omdat de applicatie vastloopt en vreemde roze en paarse lijnen in beeld toont. Het betreft alleen de versies buiten de Verenigde Staten.

Cameraproblemen van Google Pixel XL

De Google Pixel en Pixel XL hebben last van vervelende problemen met de camera. Deze problemen zijn in oktober al gemeld door eigenaars van de toestellen, op het productforum van Google. De problemen worden vaak als volgt omschreven.

My Pixel XL camera is having major issues. It freezes with pink/purple vertical lines very regularly although not all the time. It also ends up with large blocks moved randomly around the screen.

De applicatie loopt dus vast en laat vervolgens roze en paarse verticale lijnen zien.

Google heeft al gereageerd op het probleem en meldt dat eigenaars de cache en data van de app moeten verwijderen en de app opnieuw moeten installeren. Maar daarmee lijkt het probleem niet te zijn opgelost. Sinds de eerste melding zijn er namelijk nog meer meldingen gedaan en iedereen meldt dezelfde problemen. Uit nader onderzoek – vanuit de community – blijkt dat het alleen de versies die buiten de Verenigde Staten beschikbaar zijn betreft. Daarnaast lijkt het erop dat een andere camera-applicatie installeren het probleem niet oplost.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.