Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google Pixel XL uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2016, 12:24 CategorieAndroid

Het heeft even geduurd maar de Google Pixel XL is inmiddels uit voorraad te koop bij diverse Nederlandse winkels. Vooralsnog is alleen de 32GB-versie op voorraad en hiervoor moet minimaal 979 euro neergelegd worden. Dat is dan wel de prijs voor het toestel zonder een abonnement.

Google Pixel XL te koop in Nederland

De Google Pixel XL is een ‘eigen’ toestel van Google maar wordt door HTC geproduceerd. Het apparaat is voorzien van een 5.5-inch amoled-display met een 2K-resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels. Onder de motorkap zien we een Qualcomm Snapdragon 821 quadcore-processor terug, vergezeld door 4GB aan werkgeheugen en 32GB of 128GB aan opslaggeheugen.

Verder is de Pixel XL voorzien van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, een 3.450mAh accu, een 12 megapixel camera aan de achterzijde, een 8 megapixel camera aan de voorzijde, bluetooth, 4G en een usb type-c-poort. De Google Pixel XL krijgt Android 7.1 Nougat met zich mee als besturingssysteem. Daarnaast zit de Google Assistent ingebouwd. Ook andere apps van Google kun je tegenkomen op de phablet, waaronder Google Photos en Google Smart Storage. Google brengt de phablet in een blauwe, een witte en een zwarte variant op de markt.

Onder dit artikel vind je een overzicht met de laagste prijzen van dit moment en op de productpagina vind je alle specificaties, features en prijzen.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.