Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google verbetert videokwaliteit van videobelapp Google Duo

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2016, 10:36 CategorieAndroid

Google heeft een update uitgebracht voor de videobelapplicatie Google Duo. De update moet de videokwaliteit van de applicatie verbeteren. Daarnaast brengt de app-update nog een aantal wijzigingen met zich mee.

Download de update voor Google Duo

Google Duo heeft op woensdag een update ontvangen. Duo is de videobelapplicatie van de zoekmachinegigant, die iedereen nu kan downloaden op Android en iOS. Met de app kun je via het internet met elkaar videobellen. De kwaliteit was niet altijd jé van hét en daarom heeft Google nu een update uitgebracht die de videokwaliteit moet verbeteren. Dat maakt Justin Uberti, de technical lead van Duo, bekend via Twitter. In zijn tweet meldt Uberti dat Duo nog een aantal andere veranderingen heeft ondergaan, om het gebruik te verbeteren.

Gebruikers van de app kunnen voortaan gemakkelijker inloggen, wat ook de drempel moet verlagen voor de eerste keer. Daarnaast zal de camera nu naadloos draaien en is het probleem opgelost met het geluid. Soms kon het zijn dat je iemand niet hoorde, maar dat zou nu niet meer moeten voorkomen. Uberti maakt ook meteen duidelijk, in een andere tweet, dat gebruikers de app nu meer waarderen, middels een onduidelijke grafiek. Ja, er gaat een lijntje omhoog — maar zonder aan te geven wat de assen betekenen, kunnen we daar maar weinig mee.

  • Google Duo
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.