Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google werkt aan oplossing van cameraproblemen Pixel en Pixel XL

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 9:12 CategorieAndroid

Google heeft aangegeven dat er ‘actief gewerkt wordt’ aan een oplossing voor de aanhoudende cameraproblemen van de Pixel en Pixel XL. Zo kan het zijn dat de camera’s vastlopen en vreemde kleuren weergeven op het scherm en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Aanhoudende cameraproblemen voor Pixel en Pixel XL

De camera van de Google Pixel XL wordt gezien als één van de beste camera’s op een mobiel apparaat van dit moment. Dat concludeert DxOMark, een onafhankelijke partij die zo’n negenduizend camera’s heeft getest — onder andere de camera’s op populaire smartphones. En hoewel die camera inderdaad mooie plaatjes kan schieten, wordt die momenteel ook geteisterd door enkele, aanhoudende problemen. Zo loopt de camera wel eens vast en komen er dan strepen van paarse kleuren in beeld te staan. Een oplossing is nu nog niet voorhanden.

Een Google-vertegenwoordiger heeft gereageerd op de problemen en heeft het volgende gemeld.

The Pixel team is aware of the reports and actively working on a solution to the issue. We’ll update you as soon as we have more information.

Google is dus op de hoogte van het probleem en ‘werkt actief’ aan een oplossing. Wanneer er een update over die oplossing is, dan zal Google daar snel meer informatie over naar buiten brengen. Tot die tijd is er helaas geen definitieve oplossing beschikbaar.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.