Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Code in Pokémon GO hint naar nieuwe Pokémon en functies

Geschreven door
Geplaatst op9 december 2016, 10:03 CategorieGaming

In de code van Pokémon GO staan verwijzingen naar nieuwe Pokémon en functies voor het spel. Mogelijk worden die deze maand aangekondigd. Zo zouden de verschillende beesten eindelijk worden voorzien van een geslacht, bijvoorbeeld.

Nieuwe functies voor Pokémon GO

Sinds deze week is er een update beschikbaar voor Pokémon GO, die vooral in het teken staat van stroomlijning van de ervaring. Ondertussen hebben enkele handige gamers in de code van de game gekeken en daar een aantal opmerkelijke aanwijzingen gevonden voor toekomstige updates voor de game. De verwachting is dat Niantic, de ontwikkelaar van het spel, voor het einde van de maand nog met een grote update komt. Hieronder hebben we in een overzichtelijke lijstje opgeschreven wat er uit de code van het spel gehaald is.

  • Geluidsbestanden voor honderd nieuwe Pokémon (uit de Johto-regio);
  • Geslachten voor Pokémon – mannelijk en vrouwelijk;
  • Shiny Pokémon (Pokémon met een ander kleurtje, die ontzettend zeldzaam zijn);
  • Aanpassingsmogelijkheden voor de avatar, zoals kleding, haar en oogkleur (te ontgrendelen of te koop);
  • Nieuwe Buddy-positie: baby;
  • Nieuwe placeholders voor sponsoren;
  • Tweaks aan instellingen en Pokémon die in de buurt zijn;
  • Kostuums voor Pokémon, voor de feestdagen.

Mocht deze update inderdaad nog deze maand verschijnen, dan zullen er wederom heel wat Pokémon-trainers de staat op gaan. Ditmaal moeten ze dan ook de kou trotseren, aangezien de winter er langzaamaan aan komt.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.