Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP werkt aan nieuwe 12-inch convertible tablet

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2016, 13:31 CategorieWindows

Er komt binnenkort waarschijnlijk een nieuwe HP-tablet op de markt. De fabrikant werkt achter de schermen aan deze nieuwe 12-inch 2-in-1 tablet. De tablet krijgt een afneembaar toetsenbord. In januari zou hij gepresenteerd kunnen worden.

Nieuwe tablet- en laptoplijn

Er is een typenummer van deze nieuwe tablet uitgelekt: HP HSN-I06C. Het 12-inch apparaat lijkt onderdeel te zijn van een nieuwe lijn tablets, laptops en pc’s. Er is ook informatie uitgelekt over notebooks met typenummers die lijken op die van de 12-inch tablet.

Windows 10

De bekende specificaties zijn nog schaars. Verwacht mag worden dat het apparaat op Windows 10 loopt, maar dat is nog nergens bevestigd. Dat het een 2-in-1 tablet wordt, blijkt uit het feit dat ook het afneembare toetsenbord een eigen typenummer heeft dat is uitgelekt: HSN-D06K.

4G lte

In ieder geval kunnen we over deze tablet al zeggen dat hij niet alleen via wifi het internet op kan, maar ook via 4G lte. Er zit namelijk een lte-modem in. Dat komen we bij de huidige HP-tablets niet zo vaak tegen; in januari dit jaar werd er een gepresenteerd met een 4G-modem.  Dat was de HP Elite x2 1012 G1.

De nieuwe, nog naamloze tablet beschikt behalve over 4G lte ook over bluetooth 4.2, nfc en gps.

De combinatie van een tablet met los toetsenbord, gps en 4G lte komen we ook tegen bij de HP Spectre x2, die iets meer dan een jaar geleden is gepresenteerd.

  • Delen:
HP Elite x2 1012 G1 Tablet
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.