Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram beschikt nu over een hands-free-modus voor het opnemen

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2016, 9:55 CategorieAndroid

Het team achter Instagram heeft een update uitgebracht voor de applicaties op Android en iOS, die onder meer hands-free opnemen toevoegt. Afgelopen jaar heeft het team meerdere updates uitgebracht die de mogelijkheden van de apps flink hebben uitgebreid.

Update nu beschikbaar

Instagram heeft wederom een update gekregen die de functies van de apps, beschikbaar op Android en iOS, flink uitbreiden. In de afgelopen maanden heeft de fotodeeldienst wat kritiek gekregen op het feit dat het haast schaamteloos functies kopieert van zijn grotere concurrenten, maar nu lijkt het erop dat de dienst toch echt een feature toevoegt die je in weinig andere, soortgelijke, apps tegenkomt: hands-free opnemen. Gebruikers zijn nu in staat video’s op te nemen met een druk op de knop en hoeven die knop dus niet meer ingedrukt te houden.

Daarnaast zijn de gebruikers in staat stickers toe te voegen aan hun verhalen binnen Stories. Zo kan er onder meer gekozen worden voor stickers die de locatie van de gebruiken delen, hoe het weer daar is of hoe laat het is. Nu zijn er ook stickers die te maken hebben met de feestdagen, maar die worden begin volgend jaar alweer vervangen voor een ander, permanent aanbod. Ook is het voortaan mogelijk de Stories lokaal op te slaan en kan er ongelimiteerd tekst worden toegevoegd aan de foto’s. De update wordt nu uitgerold naar iedereen.

  • Instagram
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.