Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Instagram geeft gebruikers meer controle over comments en volgers

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2016, 18:53 CategorieAndroid

Instagram heeft bekendgemaakt dat het gebruikers meer controle geeft op de comments die ze ontvangen en de mensen die hen volgen. Zo kunnen de Instagrammers met afgeschermde accounts mensen uit de volglijst verwijderen, zonder dat ze daar van afweten.

Instagram krijgt meer opties voor community

Instagram heeft aangekondigd dat gebruikers van het sociale netwerk meer controle krijgen over hun profiel. Dat geldt voor zowel de comments, de likes als de volgers. Heb je bijvoorbeeld een afgeschermd account, dan ben je voortaan in staat mensen uit je volglijst te halen, zonder dat zij daarvan op de hoogte worden gebracht. Dat kun je doen door naar je volglijst te gaan, de persoon op te zoeken die je wil verwijderen en op de drie puntjes te tappen. Daarnaast kan iedereen nu de reacties onder een foto of video ‘liken’ (leuk vinden).

Bovendien kan elke Instagrammer nu anoniem berichten melden. Dat kan op een moment waaruit mogelijk blijkt dat iemand zichzelf wat wil aan doen bijvoorbeeld. Door de functie anoniem te maken, hoop het netwerk dat mensen eerder melding doen van dit soort situaties. De laatste aanpassing heeft ook met comments te maken. Iedereen kan binnenkort namelijk comments uitschakelen voor een foto of video. Wanneer de nieuwe functies arriveren, is niet precies. Maar binnenkort krijgen alle gebruikers van Instagram de bovenstaande features.

  • Instagram
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.