Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS 10.2 beschikbaar: zo kun je de update binnenhalen

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2016, 19:56 CategorieiPad

Apple heeft maandagavond de update naar iOS 10.2 uitgebracht voor iedereen. De update is nu binnen te halen en neemt een aantal nieuwe functies met zich mee. Ook krijgen gebruikers toegang tot een nieuwe groep emoji.

Zo download je iOS 10.2

Apple heeft maandagavond Nederlandse tijd iOS 10.2 voor iedereen uitgebracht. De software-update brengt een aantal dingen met zich mee en introduceert onder meer nieuwe emoji, zoals het clownsgezicht, de selfie, de uil, een pannenkoek en nog veel meer. Ook zijn er meer achtergronden (voor iPhone 7/7 Plus) beschikbaar, evenals extra opties voor de muziekspeler en de berichtendienst iMessage.

iOS 10.2 is beschikbaar voor het gros van de iPods, iPhones en iPads die ook naar de 10.1-versie geüpdatet konden worden. Het gaat om de volgende modellen:

  • iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone SE, iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7 en iPhone 7 Plus
  • iPad 4, iPad Air, en de iPad Air 2
  • iPad Pro en iPad Pro 9.7
  • iPad mini 2, iPad mini 3 en iPad mini 4
  • iPod touch, de zesde generatie

Als het goed is krijg je automatisch een melding van de update, maar als je niet wil of kunt wachten, kun je ook op de volgende manier de installatie van de update starten:

  1. Ga naar de instellingen op je iPhone, iPad of iPod.
  2. Druk op “algemeen”.
  3. Ga naar “Software-update”.
  4. Als het goed is krijg je nu stappen op je scherm te zien die je kunt volgen.
  • Delen:
Apple iPad Pro 9.7 inch
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.