Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 8 krijgt drie versies, inclusief eentje die intern Ferrari wordt genoemd’

Geschreven door
Geplaatst op21 december 2016, 10:20 CategorieiPhone

Het gerucht dat er volgend jaar drie versies van de iPhone 8 zullen verschijnen, duikt nogmaals op. Eén model wordt intern Ferrari genoemd. Dit lek is mogelijk afkomstig uit fabrieksdocumenten uit de bevoorradingsketen van Apple.

Eén iPhone 8 wordt intern Ferrari genoemd – gerucht

Hoewel het nog bijna een jaar duurt voordat de nieuwe iPhones worden aangekondigd, blijft de geruchtenmolen constant nieuwe verhalen naar buiten brengen. Zo schijnt er een fabrieksdocument uit de bevoorradingsketen van Apple te zijn gelekt, waarin wordt bevestigd dat er volgend jaar niet twee, maar drie iPhones worden gepresenteerd. Dit is niet de eerste keer dat een dergelijk gerucht in het nieuws verschijnt. Hetzelfde werd namelijk al eens eerder geroepen. Ook zou de iPhone 7 in drie versies verschijnen, maar dat is uiteindelijk niet gebeurd.

De drie modellen hebben zijn naar verluidt D20, D21 en D22. De D20 en D21 zouden een standaard verbetering zijn van de smartphones die nu al verkrijgbaar zijn, terwijl de D22 intern Ferrari zou worden genoemd. Dit model zou het highend-model worden voor 2018. Deze iPhone 8 zou een randloos oled-scherm krijgen met een geïntegreerde thuisknop, evenals ondersteuning voor draadloos opladen. Ook zou er onder de motorkap enorm veel gaan veranderen. Over de naam is nog niets naar buiten gekomen; het kan ook nog de iPhone 7s (Plus) worden.

  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.