Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Je kunt je nu registreren voor Super Mario Run in Google Play

Geschreven door
Geplaatst op29 december 2016, 9:32 CategorieGaming

Android-gebruikers kunnen zich nu registreren voor de game Super Mario Run. Dat kun je doen in de Google Play Store. Wanneer je je geregistreerd hebt, dan krijg je een notificatie wanneer het spel daadwerkelijk beschikbaar is op het mobiele platform.

Registreren voor Super Mario Run

Net zoals je destijds op iOS kon doen, kun je je nu ook registreren voor de game Super Mario Run op Android. Dat kun je doen door naar de pagina binnen Google Play te gaan (link onderaan dit bericht) en te drukken op groene knop waarmee je normaal gesproken een game of app download of aanschaft. Wanneer het spel precies beschikbaar is op Android, is op moment van schrijven niet bekend. Maar wanneer je je registreert op de pagina, dan krijg je vanzelf een notificatie wanneer het zover is. Ook zal Nintendo de datum later nog gaan aankondigen.

super-mario-run-android-play-store

Super Mario Run is een platformspel waarin de loodgieter automatisch rent. Als speler heb je de controle over de sprong van de man met de snor. Je kunt korte sprongen maken, maar ook langere varianten. Onderweg versla je vijanden door op hen te springen en dien je muntjes, met allerlei verschillende kleuren, te verzamelen. Er zijn drie modi beschikbaar: World Tour, Toad Rally en Kingdom Builder. Voor meer informatie over het spel, en hoe je je nu al kunt voorbereiden, raden we je aan ons uitgebreide achtergrondartikel te lezen voor tips.

  • Super Mario Run
  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.