Laatste deel Batman – The Telltale Series komt vandaag uit

13 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
batman-telltale-games-4

Ontwikkelaar Telltale Games heeft bekendgemaakt dat de laatste aflevering van Batman - The Telltale Series vanaf vandaag beschikbaar is. Later vandaag kun je de vijfde episode downloaden voor zowel Android als iOS, middels een digitale aankoop.

Download aflevering vijf van Batman – The Telltale Series

Spelontwikkelaar en -uitgever Telltale Games heeft bekendgemaakt dat spelers van de game Batman – The Telltale Series vanaf vandaag de vijfde en laatste aflevering van deze gameserie kunnen verwachten. De episode heeft de titel City of Light meegekregen en start voor veel spelers op een andere locatie, op basis van de keuzes die je hebt gemaakt in de derde act van aflevering vier. Mocht je de season pass al hebben gekocht, dan kun je de aflevering direct downloaden vanuit de app. Anders die je ook dit deel los aan te schaffen.

In dit spel speel je niet alleen als de superheld, maar ook als Bruce Wayne (de man achter het masker en de cape). Er wordt ook een hoop met consequenties gedaan. Wat je doet als de Bat kan effect hebben op Wayne – en andersom. Er komen problemen aan waarin je de keuze krijgt die te tackelen als de miljardair of de vleermuisman. Overigens is het ook zo dat de game losstaat van alle andere onlangs uitgebrachte media en dat betekent dat de verhaalschrijvers van Telltale Games heel veel vrijheid hebben gekregen in het schrijven van dit verhaal.

Batman: The Telltale Series

Reacties (0)