Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G Pad III officieel gepresenteerd

Geschreven door
Geplaatst op18 december 2016, 17:24 CategorieAndroid

LG heeft een nieuwe tablet gepresenteerd. De LG G Pad III is de opvolger van de G Pad II, en komt ook uit in een variant met een styluspen.

10.1 inch scherm

Het is al een flinke tijd geleden dat LG met een nieuwe tablet kwam, in Nederland kennen we zelfs alleen de eerste generatie G Pad-modellen. De LG G Pad III is een 10.1-inch tablet met een full HD-scherm. De tablet heeft een 4G lte-modem aan boord zodat er ook mobiel mee kan worden gewerkt. Volgend jaar zou een versie uitkomen met een styluspen.

Android

Hoewel de meeste fabrikanten van tablets met goede hardwarespecificaties er tegenwoordig Windows 10 op zetten, is dit een Androidtablet. Waarschijnlijk wordt er Android 6.0 Marshmallow op gezet, want Android 7.0 Nougat is nog maar net uit. Het 10.1-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels is een IPS-paneel. Aan de achterkant bevindt zich een ingebouwde standaard waarmee de tablet in een hoek van 70 graden op een tafel kan worden gezet.

Snelheidsmonster

Het is nog niet helder wat voor hardware we precies in deze tablet vinden. Omdat het een upgrade is ten opzichte van de LG G Pad II, mogen we in ieder geval een processor verwachten die sneller is dan de Qualcomm Snapdragon 800. Dat betekent zeker dat het een heel snel beestje is.

In Korea gaat de verkoop morgen van start. De prijs is nog onbekend. Ook is nog niet helder in welke landen LG deze nieuwe Androidtablet op de markt gaat brengen.

  • Delen:
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9
Android Nougat (7.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.