Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG G6: ‘fabrikant wil toestel eerder uitbrengen, lek toont design toestel’

Geschreven door
Geplaatst op27 december 2016, 9:19 CategorieAndroid

Over de LG G6 is veel informatie naar buiten gekomen. Helaas hebben we hier nog wel te maken met verschillende geruchten. Zo zou de fabrikant het toestel eerder willen uitbrengen, om Samsung met de onaangekondigde Galaxy S8 voor te zijn.

LG G6 verschijnt eerder dan Galaxy S8 – gerucht

LG zou de onaangekondigde LG G6 eerder uitbrengen dan verwachten, aldus de geruchtenmachine uit Zuid-Korea. Waarschijnlijk verschijnt het toestel vlak na Mobile World Congress 2017 (in Barcelona), wanneer het bedrijf ook andere toestellen wil uitbrengen). Daarmee zou de G6 eerder moeten verschijnen dan de Galaxy S8 van Samsung, die volgens de laatste geruchten pas in april wordt aangekondigd tijdens een speciaal daarvoor georganiseerd evenement. De massaproductie van de G6 zou al in januari van 2017 gaan plaatsvinden.

De verwachting is dan ook dat medio maart (of iets later) het toestel beschikbaar zal zijn, maar onduidelijk is of dit een wereldwijde release is. Het lijkt er wel op dat het in elk geval voor Europa geldt, aangezien het apparaat dus mogelijk in Spanje zal worden aangekondigd. Daarnaast is er al een designdocument gelekt waarop we mogelijk de LG G6 te zien krijgen. Qua design zal het apparaat heel erg gaan lijken op de LG V20. Op de achterkant zit mogelijk een dubbele camera, met daaronder een vingerafdrukscanner en aan-uitknop.

lg-g6-design-lek

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.