Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG G6 zal waterdicht zijn en kan draadloos opgeladen worden’

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2016, 8:22 CategorieAndroid

Als we de geruchten mogen geloven dan zal de LG G6 niet alleen waterdicht zijn, maar ook nog eens draadloos opgeladen kunnen worden. Dat zou vooral belangrijk zijn voor de consument in Japan, waar het weer soms nogal vochtig en regenachtig kan zijn.

LG G6: waterdicht en draadloos opladen – gerucht

Er zijn geruchten verschenen over de LG G6, de aankomende (waarschijnlijk grote) smartphone van LG. Over het apparaat wordt gezegd dat het waarschijnlijk waterdicht zal zijn, aangezien de Japanse consument daar behoefte aan zou hebben. Dat meldt althans een Zuid-Koreaanse bron die dat weer van een hooggeplaatste LG-medewerker zou hebben gehoord. Het weer in Japan kan namelijk vochtig en regenachtig zijn, waardoor een waterdicht toestel dus bijna een must is daar. Dit zou betekenen dat de batterij niet te vervangen is.

Ook kan dit betekenen dat LG niet voor een modulair design gaat, een aspect dat Motorola inmiddels omarmd lijkt te hebben. Voor het waterdichte omhulsel zou LG speciale lijm gebruiken, in plaats van goedkoper plakband. Daarnaast wordt er beweerd dat de LG G6 draadloos opgeladen kan worden en wordt er nogmaals geroepen dat LG een betaalsysteem met het toestel wil introduceren, namelijk LG Pay. Ook is daar onlangs nog een patent voor opgedoken — LG Pay zou namelijk mogelijk ook op een smartwatch moeten werken.

  • Delen:
LG G4
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.