Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG werkt aan nieuwe midrange phablets Stylus 3 en X power 2

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2016, 23:21 CategorieAndroid

LG werkt aan een reeks nieuwe midrange smartphones. Er zitten twee phablets tussen. De LG Stylus 3 krijgt een scherm van 5,7 inch, de X-Power 2 een 5,5-inch scherm.

MWC

Verwacht wordt dat LG de nieuwe telefoons tijdens het Mobile World Congress in februari zal presenteren. Op deze beurs in Barcelona kondigen bijna alle grote fabrikanten jaarlijks nieuwe toestellen en tablets aan.

LG Stylus 3

De LG Stylus 3 volgt, zoals de naam aangeeft, de Stylus 2 op. De achtercamera krijgt een resolutie van 134 megapixel, die aan de voorkant 5 megapixel. Bijzonder is dat beide camera’s worden voorzien van een flitser, dus selfies in het donker worden geen korrelige plaatjes. De phablet heeft, net als de Galaxy Note-serie van Samsung, een digitale pen aan boord, een vingerafdrukscanner, knoppen op de achterkant van het toestel en een 3200 mAh batterij. Dat is 200 mAh meer dan de Stylus 2 heeft.

LG X power 2

Voorts wordt al gesproken over de LG X power 2.  Die krijgt een 5,5 inch scherm met een resolutie van 720 pixels. Ook hier een 12-megapixelcamera achter en een 5-megapixelcamera voor. Over een flitser aan de voorkant wordt niet gesproken, wel bezit de frontcamera een groothoeklens zodat je er grotere gezelschappen mee kunt kieken. De batterij is voorzien van 4500 mAh aan power. Zowel het scherm als de batterij van deze X power 2 zijn groter dan die van de vorige telefoon in deze serie, de X Power.

De informatie is afkomstig van beroepslekker Evan Blass, die het erg vaak bij het juiste eind heeft. Er komen nog veel meer nieuwe LG-telefoons op de markt, die allemaal kleiner zijn en onder de 5,5-inch phabletgrens vallen. Verwacht wordt dat de Stylus 3 midden februari naar de winkels komt, en de X power 2 eind april. Of dat ook voor de Nederlandse markt geldt, blijft nog even onzeker.

  • Delen:
LG G4 Stylus
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.