Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Live video van Instagram wordt uitgerold naar Windows-versies

Geschreven door
Geplaatst op23 december 2016, 9:12 CategorieApplicaties

De live video-functie van fotodeelapplicatie Instagram wordt nu ook uitgerold naar de Windows-versies van de populaire dienst. Dat betekent dat Windows-gebruikers op pc of mobiel nu ook live video’s kunnen uitzenden met de app.

Live video op Instagram

Een paar weken nadat de update live gegaan is op Android en iOS, brengt Instagram ook een update uit voor de Windows-apps voor de populaire fotodeeldienst. Door de update is het voor gebruikers van de dienst op Windows nu ook mogelijk live video’s uit te zenden via het platform. Dat kan met de universele applicatie, die zowel werkt op pc als op mobiel. De functie is op moment van schrijven nog niet voor iedereen beschikbaar, omdat het uitrollen langzaam gebeurt. Heb je de update dus nog niet niet: geen paniek. Hij is onderweg.

Wanneer je wel de nieuwste versie van de app op je Windows-apparaat hebt staan, dan vind je de functie door naar rechts te vegen. Daar tref je de Story-camera aan. Onderaan het scherm vind je een knopje waarmee je kunt schakelen naar het live uitzenden, waarna je ook meteen kunt beginnen met je uitzending. Wanneer je in je nieuwsfeed bent, dan kun je helemaal bovenin zien wie er live is. En als er iemand live is, dan kun je meteen kijken. Ook kun je via de Explore-tab checken wie er nog meer online te vinden. De app is te vinden in de Windows Store.

  • Instagram
  • Delen:
HP Elite x3
HP Elite x3
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.