Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series aangekondigd

Geschreven door
Geplaatst op2 december 2016, 10:30 CategorieGaming

Telltale Games heeft samen met comicgigant Marvel de game Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series aangekondigd. De aankondiging wordt vergezeld door een korte teaser, die helaas weinig prijsgeeft over wat we van de titel mogen verwachten.

Guardians of the Galaxy – The Telltale Series

Speluitever en -ontwikkelaar Telltale Games heeft samen met comicgigant Marvel de game Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series aangekondigd. Het spel moet volgend jaar digitaal beschikbaar zijn op pc, spelcomputers en natuurlijk smartphones en tablets. De energieke mix van actie, humor en een volledig sci-fi-ruimteavontuur moeten voor een basis gaan zorgen voor dit spel. Dezelfde basis was eerder verantwoordelijk voor een serie (ietwat obscure) stripboeken en een gigantisch succesvolle film, waarvan een sequel verwacht wordt.

In Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series zal de speler de rol aannemen van meerdere personages binnen het team van klungelige superhelden. Zoals altijd zullen spelers zelf de regie in handen kunnen nemen en kunnen ze beslissingen maken over de gebeurtenissen die voltrekken op het scherm. Het verhaal staat centraal in de game, net zoals dat altijd het geval is in de comics. Ondertussen is Telltale Games bezig met de afronding van Batman – The Telltale Series, een andere superheldenserie, maar dan van DC Comics.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.