Meerdere Pokémon tegelijkertijd versturen mogelijk in Pokémon GO

07 december 2016 1 Minuut 0 Reacties
Pokémon GO

Niantic heeft een update uitgebracht voor Pokémon GO, die gebruikers in staat stelt meerdere Pokémon tegelijkertijd te versturen naar Professor Willow. Voorheen moesten trainers de Pokémon stuk voor stuk versturen om aan de felbegeerde snoepjes te komen.

Download de update voor Pokémon GO

Niantic heeft een update uitgebracht voor Pokémon GO die de ervaring wat meer moet stroomlijnen. Helaas krijgen trainers nog steeds geen toegang tot honderd nieuwe Pokémon (die uit de Johto-regio), maar ze kunnen voortaan wel meerdere Pokémon tegelijkertijd versturen naar Professor Willow. Voorheen moesten de beesten één voor één naar die professor gestuurd worden, wat op den duur nogal een klusje werd. Helemaal wanneer je tientallen Pidgeotto klaar hebt staan, nadat je net een Lucky Egg gebruikt hebt voor een evolutieronde.

Daarnaast heeft Niantic nog een hoop kleine dingen aangepast, die voornamelijk met de interface te maken hebben en met de teksten in de game. Niet geheel onbelangrijke natuurlijk in een game waar je veel naar cijfers en letters kijkt, maar de optie om meerdere Pokémon te kunnen versturen is toch wel de belangrijkste verandering te noemen. Ondertussen is het nog steeds wachten op de nieuwe Pokémon. Wil je alvast een voorproefje krijgen van die Pokémon (of nog eens zien hoe ze er ook alweer uitzien), dan kun je terecht op de website Serebii.

Pokémon Go

Reacties (0)