Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Pix werkt nu ook met de camera’s op de iPhone 7 Plus

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 8:55 CategorieiPhone

Microsoft heeft dit weekend een update uitgebracht voor de camera-app Microsoft Pix. De camera’s op de iPhone 7 Plus worden nu ondersteund. Voordat je aan de slag kunt met Pix, dien je wel de iPhone tenminste te hebben voorzien van iOS 9 of hoger.

Microsoft Pix ondersteunt camera’s op iPhone 7 Plus

Microsoft Pix is een alternatieve camera voor iPhone-bezitters, maar ondersteunde tot dit weekend de twee camera’s op de iPhone 7 Plus niet. Daar is nu dus verandering in gekomen, aangezien de softwaregigant een update heeft uitgebracht die die ondersteuning wel toevoegt. Dat is echter niet de enige toevoeging aan de capaciteiten van de camera-applicatie. Gebruikers kunnen voortaan ook decoratieve frames toevoegen aan een foto. Dat kan op reguliere foto’s, maar ook op de Live Photos. Gebruikers hebben ruim de keuze uit frames.

Daarnaast zou Microsoft wat hebben gedaan aan de verwerking van de gemaakte foto’s. Die foto’s zouden namelijk in een hogere kwaliteit kunnen worden verwerkt. Onder andere het witbalans werkt nu net even anders; de tonen ogen iets ‘warmer’ dan voorheen, waardoor huidskleuren beter tot hun recht moeten komen. Mocht je Microsoft Pix nog helemaal niet hebben uitgeprobeerd en ben je wel van plan dat te doen, dan is het goed om te weten dat je tenminste iOS 9.0 of hoger nodig hebt om de applicatie te kunnen installeren op je iPhone.

  • Microsoft Pix
  • Delen:
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.