Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Modulaire tablet Lenovo ThinkPad X1 Tablet Gen 2 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op13 december 2016, 9:50 CategorieWindows

Er is mogelijk een opvolger van de Lenovo ThinkPad X1 Tablet gelekt, genaamd de Lenovo ThinkPad X1 Tablet Gen 2. Op moment van schrijven weten we helaas nog niet zo veel over het apparaat. Mogelijk onthult Lenovo de tablet in januari.

Lenovo ThinkPad X1 Tablet Gen 2 gelekt – gerucht

Elf maanden nadat de Lenovo ThinkPad X1 Tablet lekte, lekt nu waarschijnlijk diens opvolger. Voorlopig gaat die tablet nog door het leven als Lenovo ThinkPad X1 Tablet Gen 2, blijkt uit gelekte documenten. Over dit nieuwe, onaangekondigde apparaat, met modelnummer TP00082A, kunnen we alvast melden dat die ondersteuning aanbiedt voor bluetooth 4.2 en dualband wifi. De verwachting is dat deze tablet in januari wordt aangekondigd, tijdens de CES-beurs in Las Vegas. Lenovo heeft zelf nog niets bekendgemaakt.

De eerste Lenovo ThinkPad X1 Tablet was niet bepaald een slecht apparaat. Hier op Tablets Magazine hebben wij hem voorzien van een stevige 8.0, omdat het apparaat beschikt over een stevig en compact design, een zeer helder en groot display en een mooi toetsenbord. Echter, de tablet is ook behoorlijk duur te noemen, kan de processor het zwaar krijgen en vallen de speakers nogal tegen. Voor meer over de eerste editie van de X1 Tablet raden we je aan onze uitgebreide recensie eens na te lezen. Wie weet kijk je dan uit naar deze opvolger.

  • Delen:
Lenovo ThinkPad X1 Tablet (2017)
Lenovo ThinkPad X1 Tablet (2017)
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.