Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De Motorola Moto Z ontvangt een grote update, maar niet voor Android 7.1

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2016, 9:26 CategorieAndroid

Motorola heeft een grote update uitgebracht voor de Motorola Moto Z, maar helaas brengt die het toestel niet naar het onlangs gelanceerde Android 7.1. De update moet een groot probleem oplossen waar het apparaat nu last van heeft.

Android 7.1 niet beschikbaar voor Moto Z

Lenovo en Motorola hebben vorige maand officieel de update voor Android 7.0 Nougat vrijgegeven voor de Moto Z-lijn, maar vandaag zien we dat de fabrikant wederom een grote update heeft gelanceerd voor de toestellen. Het gaat hier echter niet om de update naar Android 7.1 en ook niet om de update met het nieuwe beveiligingsniveau. De update, die 540MB groot is, moet een probleem oplossen die te maken heeft met het volumenotificatiegeluid. Veel eigenaars van de Moto Z melden dat ze daar sinds vorige maand problemen mee hebben.

Hoewel een halve gigabyte natuurlijk een grote update is, is dat het enige wat Motorola heeft genoemd in de changelog. Waarschijnlijk zitten er nog een aantal bugfixes en prestatieverbeteringen in, maar daarover hebben we helaas niets gehoord van de fabrikant. Ook is het zo dat het beveiligingsniveau nog altijd op november staat, dus op een nieuw beveiligingsniveau hoef je echt niet te rekenen. Je kunt nu al zelf kijken of je de update kunt binnenhalen door naar Instellingen > Over de telefoon > Updates te gaan op het Android-apparaat.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.