Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Motorola Moto Z kan worden voorzien van een Tango-module’

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2016, 10:22 CategorieAndroid

De onderdirecteur van Lenovo heeft aangegeven dat het kan gebeuren dat de Motorola Moto Z van een speciale Tango-module wordt voorzien. Dat zou betekenen dat de grote smartphone dezelfde functionaliteit als bijvoorbeeld de Lenovo Phab 2 Pro kan krijgen.

Tango-module voor Motorola Moto Z?

De Lenovo Phab 2 Pro is een grote smartphone met ingebouwde Project Tango-functionaliteit. Tango richt zich voornamelijk op augmented reality en brengt in real-time een ruimte in kaart, waar het je interactieve dingen in laat doen. Dit doet het systeem niet via extra hardware, maar gewoon via je smartphone of tablet. Er zijn drie camera’s nodig om Tango te laten werken. De onderdirecteur van Lenovo heeft nu in een interview aangegeven dat die functionaliteit nog wel eens naar de Motorola Moto Z kan komen, als een speciale module.

Aymar de Lencquesaing:

The tablet folks did a phablet and worked with Google, the Tango team, to come out with a Tango phablet. Going forward, we’ll have to address as a group how do we reconcile the products that are at the fringe? We’re likely to to have a Tango module to basically enable the Z to have Tango functionality.

De onderdirecteur omschrijft de module simpelweg als een mogelijkheid, maar geeft ons daarmee wel hoop op een dergelijke module.

 

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.