Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola wil tenminste 12 Moto Mods per jaar uitbrengen

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2016, 8:25 CategorieAccessoires

Lenovo heeft in een interview aangegeven dat Motorola tenminste twaalf Moto Mods per jaar zal gaan uitbrengen. Daarnaast heeft de verantwoordelijke binnen het bedrijf aangegeven dat er in 2017 meer modules zullen verschijnen dan in 2016.

12 Moto Mods per jaar

In een interview met de website CNET heeft Lenovo’s Moto Mods-verantwoordelijke John Touvannas aangegeven dat het bedrijf tenminste twaalf Moto Mods per jaar op de markt wil uitbrengen. Daarnaast meldt Touvannas dat er in 2017 in elk geval meer modules op de markt zullen verschijnen dan in 2016 het geval is geweest. Dat is inclusief de third-party accessoires die worden gemaakt en de modules die het bedrijf van plan is te maken via de crowdfundingwebsite Indiegogo. De vraag is nu of de Mods ook werken op nieuwere smartphones.

De verwachting is namelijk dat Motorola zijn smartphonelijnen eind 2017 zal gaan vernieuwen. De Moto Mods die nu verschijnen, zouden dus ook moeten werken met moderne apparaten. En gelukkig is dat ook de intentie van de fabrikant. Toen de eerste Mods werden aangekondigd, liet het bedrijf weten dat de accessoires ook op nieuwe generatie smartphones zullen werken. Maar of de nieuwste Mods ook altijd blijven werken op oudere smartphones, is nog even de vraag. Daarover is nu helaas nog niets bekendgemaakt door de fabrikant.

  • Delen:
Motorola Moto Z
Android Marshmallow (6.0)
Motorola Moto Z Play
Motorola Moto Z Play
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.