Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Niantic vergroot kans op generatie 2-Pokémon en starter-Pokémon

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2016, 10:56 CategorieApplicaties

Liefhebbers van Pokémon Go kunnen in de kerstvakantie flink aan de slag met het vangen van Pokémon. Niantic heeft tenslotte twee evenementen ingelast waardoor je jouw Pokédex flink kunt gaan vullen. Het gaat om twee verschillende evenementen. Het eerste evenement loopt van 25 december tot 3 januari en het tweede evenement duurt van 30 december tot 8 januari.

Meer kans op generatie 2-Pokémon

Het eerste evenement dat Niantic heeft ingelast moet ervoor zorgen dat gebruikers de Pokédex kunnen gaan vullen met generatie 2-Pokémon. Tussen 25 december en 3 januari krijg je iedere dag een incubator als je een bezoek brengt aan een Pokéstop. In tegenstelling tot de normale incubators, kun je dit apparaatje maar één keer gebruiken. Ook krijg je vaker eieren. Niantic heeft dit evenement ingelast zodat je eerder een Pokémon als Togepi of Pichu krijgt.

Meer kans op starter-Pokémon

Tussen 30 december en 8 januari vindt ook een evenement plaats in de Pokémon Go-wereld. Gebruikers die tussen die periode aan het spelen gaan, kunnen profiteren van een hogere kans om starter-Pokémon en hun evoluties te vangen. En dat is nog niet eens alles. Wil je ook nog eens gebruikmaken van een lure, dan duren die in de periode niet een half uur, maar zelfs een heel uur. Wilde jij altijd al een Charizard, een Blastoise of een Venusaur toevoegen aan jouw Pokédex? Dan is dit dus je kans.

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS
Samsung Galaxy S7 Edge
Android Marshmallow (6.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.