Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe 2017 iPads vertraagd door problemen met productie chips’

Geschreven door
Geplaatst op24 december 2016, 10:28 CategorieiPad

Er gaan al maanden geruchten over de komst van nieuwe iPads maar als we het meest recente gerucht mogen geloven wordt de introductie van deze 2017 modellen waarschijnlijk uitgesteld. Apple zou namelijk problemen ervaren met de productie van de chips die in de nieuwe iPads moeten verschijnen.

Volgens de bronnen van Digitimes heeft chipmaker TSMC problemen met de productie van de chips die we in de nieuwe iPads gaan zien. Het bedrijf zou maar kleine hoeveelheden van de chip kunnen produceren. Het gaat om de 10 nanometer-chip, die als basis gebruikt zou worden voor de Apple A10X-chip.

Apple heeft zelf nog helemaal niks bekendgemaakt over nieuwe iPads maar onlangs verschenen er geruchten dat het Amerikaanse bedrijf in het eerste kwartaal van 2017 twee nieuwe modellen zou willen presenteren. Het zou gaan om een model met een 12.9-inch display (zo groot als de huidige iPad Pro) en een model met 10.5- of 10.9-inch scherm.

De 10,9-inch iPad zou even groot zijn als de iPad Pro van 9,7-inch. Ondanks het feit dat het scherm dus meer dan een inch groter is zou Apple toch hetzelfde formaat kunnen aanhouden. Uit eerdere geruchten kunnen we ook opmaken dat deze iPad geen bezels (randen rondom het scherm) meer heeft en daarnaast zou de home-knop verdwijnen.

  • Delen:
Apple iPad Pro 10.5
iOS
Apple iPad Pro 12.9 (2017)
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.