Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Acer Spin 7 convertible met Windows 10 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2016, 10:45 CategorieWindows

Acer heeft in september van dit jaar diverse nieuwe convertibles voor de Nederlandse markt aangekondigd. De Taiwanese fabrikant komt met de Spin 1, Spin 3, Spin 5 en Spin 7 modellen. Alle modellen beschikken over een convertible scherm dat 360 graden te draaien is. De Acer Spin 7 is de eerste uit de serie die uit voorraad gekocht kan worden in Nederland.

Acer Spin 7 te koop in Nederland

De Spin 7 is de rijkst uitgeruste convertible in de nieuwe reeks. Het apparaat wordt door Acer aangekondigd als ’s werelds dunste convertible notebook. Hij is niet dikker dan 11 millimeter en weegt slechts 1,2 kilogram. Het is de bedoeling dat de convertible ook niet vaak aan de lader gehangen hoeft te worden. Acer heeft gekozen voor een accu die zo’n acht uur mee kan zonder hem opnieuw op te hoeven laden. Verder beschikt de convertible over 8GB aan werkgeheugen, een Intel Core i7-processor, een 256GB SSD harde schijf en twee usvb 3.1 type-c-poorten. Het 14-inch scherm heeft een full hd-resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels meegekregen. Je kunt de Spin 7 uit voorraad kopen bij onderstaande winkels, voor een adviesprijs van 1.399 euro.

Lees ook onze hands-on review van de Acer Spin-serie en bekijk alle modellen die Acer gelanceerd heeft in onze tablet database.

  • Delen:
Acer Spin 7
Acer Spin 7
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.