Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Pokémon voor Pokémon GO eindelijk geïntroduceerd

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2016, 20:28 CategorieAndroid

Niantic heeft bekendgemaakt dat de eerste Pokémon uit de tweede generatie spellen nu beschikbaar zijn in de game Pokémon GO. Helaas gaat het nog niet om álle Pokémon uit die generatie, maar het begin is in elk geval gemaakt.

Nieuwe Pokémon voor Pokémon GO

Vanaf vandaag kun je weer de straat op en nieuwe Pokémon tegenkomen in de game Pokémon GO. Dat heeft ontwikkelaar Niantic bekendgemaakt. Trainers kunnen nu onder meer Pichu en Togepi (afbeelding) vinden in de game, maar alleen door eieren uit te broeden die je krijgt van PokéStops. Die eieren broed je vervolgens uit en wanneer je mazzel hebt, dan krijg je daarmee toegang tot één van de onderstaande Pokémon. Helaas is het zo dat je nog niet toegang krijgt tot álle Pokémon uit de tweede generatie spellen.

  • Pichu, die evolueert in Pikachu
  • Togepi, die evolueert in Togetic (die in de serie evolueert in Togekiss)
  • Smoochum, die evolueert in Jynx
  • Igglybuff, die evolueert in Jigglypuff
  • Tyrogue, die evolueert in Hitmonlee
  • Magby, die evolueert in Magmar
  • Elekid, die evolueert in Electabuzz

Of dit alle nieuwe beesten zijn, heeft Niantic echter nog niet bevestigd. Overigens is het ook mogelijk tussen nu en 29 december een speciale Pikachu te vangen. Wat er zo speciaal is? Hij heeft een kerstmuts op. Het wachten is nu tot de rest van de Pokédex wordt aangevuld…

  • Delen:
Google Pixel XL
Android Nougat (7.x)
Apple iPhone 7 Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.